Download Bijna Waar Ik Zijn Moet - Bløf - Omarm (SACD, Album) album flac mp3


2003
Label: EMI - 7243 5845652 3 • Format: SACD Album Super Jewel Box • Country: Netherlands • Genre: Rock, Pop • Style: Pop Rock
Bijna Waar Ik Zijn Moet - Bløf - Omarm (SACD, Album)

Omarm is BLØF ‘s sixth studio album released through EMI in Like its predecessor Blauwe ruis and its successor Umoja, the album was number 1 in the Dutch Album Top for four weeks. Tracklist.

 · Toch geef ik een hogere waardering, omdat een nummer als 'Omarm' recht vanuit het hart komt. Ook nog zeer te pruimen, misschien niet de eeuwigheid is de aller mooiste ballad van blØf zorgt in zijn eentje voor Veel mensen noemen in hun recensie 'Omarm' het mooiste nummer op dit album/5().

BLØF Lyrics. album: "Omarm" () De Mooiste Verliezers. Bijna Waar Ik Zijn Moet. Omarm. Hart Tegen Hart. Dat Wij Dat Zijn. Onmogelijk Rood. Barcelona. Misschien Niet De Eeuwigheid. Bougainville. Ten Westen Van De Zon. In Het Volle Licht. Een Naam & Een Gezicht.

 · Maar ik ben de eerste. Prachtig album, Blof zoals ik ze graag hoor. Dan weer mooi melodieus en dan weer wat hardere popmuziek. Mooie afwisseling. Teksten zijn wederom prachtig. Beste Blof-album tot nu toe. Wel moet ik zeggen dat de laatste 5 nummers iets minder zijn, een beetje slap einde, maar misschien moet ik ze nog eens beluisteren/5(12).

 · Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Blof heeft met "omarm" zichzelf weers eens overtroffen! Het album klinkt vertrouwd, maar toch ook "fris" en brengt een diversiteit aan sferen met zich mee, van "feel-goodrock" (bijna waar ik zijn moet) tot wonderschone ballades (dat wij dat zijn) en echte knallers (onmogelijk rood) al met al vanaf het geweldige begin tot het eind een topplaat!


Domingo - Nicole Croisille - CEst Ma Vie (Vinyl, LP) The Army Air Corps Nosebleeds